1ο Διασυλλογικό Rapid Αγρινίου



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα δεξιώσεων του Emileon το πρώτο διασυλλογικό Rapid Aγρινίου. Συμμετείχαν συνολικά 16 τετραμελείς ομάδες. Σύμφωνα με την προκήρυξη του τουρνουά κάθε σύλλογος μπορούσε να ''κατεβάσει'' και περισσότερες από μία ομάδες. Έτσι η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου εκπροσωπήθηκε από έξι ομάδες (δόθηκε η ευκαιρία κυρίως στα παιδιά της ακαδημίας να παίξουν, μα και σε κάποιους παλιούς σκακιστές οι οποίοι λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούν να συμμετέχουν ενεργά) η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου, τα Ιωάννινα, ο Σκακιστικός Όμιλος Ρίου και η σκακιστική Ένωση Πρέβεζας από δύο ομάδες και η Ναύπακτος με το Μεσολόγγι από μία ομάδα!

Στην πρώτη θέση του τουρνουά με το απόλυτο 5 στα 5 ήρθε η πρώτη ομάδα των Ιωαννίνων με τους Τεπελένη Νίκο, Παππά Μιχαήλ, Καίσαρη Άγγελο και Μπάσιο Αθανάσιο. Στην δεύτερη θέση με 4 στα 5 και με μόλις μία ήττα (από τα Γιάννενα) ήρθε η πρώτη ομάδα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με τους Τζότζολη Χαράλαμπο, Μπουτόπουλο Βασίλειο, Κολοβό Γρηγόρη, Πεζούλα Κυριάκο και Τσάκο Βασίλειο. Ενώ στην τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Ναυπάκτου με τους Ramirez Gustavo, Κατσιγιάννη Παύλο, Σφήκα Σπύρο και Νάκη Παναγιώτη. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 
http://www.chess-results.com/tnr137793.aspx?lan=1

Αρκετοί φίλοι σκακιστές ήρθαν και παρακολούθησαν το τουρνουά. Ακολουθούν φωτογραφίες.


Ο χώρος των αγώνων.


Από αριστερά προς τα δεξιά: η νέα γενιά ο Ποσονίδης Θοδωρης αντιμετωπίζει (την παλιά γενιά) τον Κουτσούκη Κωνασταντίνο. 


Η Κατσακιώρη Περσεφόνη.


Η πρώτη ομάδα του Πύργου αντιμετωπίζει μία από τις ομάδες της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. Διακρίνονται από μπροστά προς τα πίσω: κ. Δημητρούλας με τον Δημήτρη Μακρυγιάννη, ο κ.Σιγούρος με τον Αντώνη Χαμαλέτσο και ο Μarin Chuckaj με τον Γεώργιο Κουτσούκη.


Ακόμη μία αναμέτρηση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με την δεύτερη ομάδα του Ρίου. Διακρίνεται ο μικρός Παύλος Ζαμπάρας με την Χριστίνα Κοντογιάννη.


Από αριστερά προς τα δεξιά: με τον κ. Κοντογιάννη Χρήστο (χωρίς την βοήθεια του οποίου μάλλον το τουρνουά θα τελείωνε περίπου τώρα!!!!διότι ανέλαβε το δύσκολο έργο της κλήρωσης) και τον Γιώργο Γεωργόπουλο (ο οποίος βοηθάει πάντα όπως μπορεί). Τους ευχαριστώ πάρα πολύ.


Ο κ.Κωστούλας δίνει το κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας των Ιωαννίνων Τεπελένη Νίκο.


Ο κ.Κωστούλας με την ομάδα των Ιωαννίνων (από αριστερά προς τα δεξιά): Τεπελένης Νίκος, Παππάς Μιχαήλ, Καίσαρης Άγγελος και Μπάσιος Αθανάσιος.


Η πρώτη ομάδα της Γυμναστικής Εταιρείας με τους διαιτητές της διοργάνωσης και τον πρόεδρο της ΓΕΑ. Αναλυτικά από αριστερά προς τα δεξιά: Κολοβός Γρηγόρης (τρίτη σκακιέρα), Παλαίνης Στάθης (διαιτητής), Μπουτόπουλος Βασίλης (δεύτερη σκακιέρα), Τζότζολης Μπάμπης (πρώτη σκακιέρα), Πεζούλας Κυριάκος (τέταρτη σκακιέρα), Καραγιώργου Ειρήνη (διαιτητής) και Θετάκης Χρήστος (πρόεδρος ΓΕΑ).


Η χάλκινη ομάδα της Ναυπάκτου (από αριστερά προς τα δεξιά): Ραμίρεζ Γκουστάβο, Σφήκας Σπύρος, Κατσιγιάννης Παύλος και Νάκης Πάνος.


Οι τρεις πρώτες ομάδες του τουρνουά με την έφορο του τμήματος Μπέρμπη Κωνσταντίνα και τον πρόεδρο της ΓΕΑ Θετάκη Χρήστο.

Να ευχαριστήσω προσωπικά τον φίλο και συνάδερφο Γεώργιο Δερβίση για την πλούσια φωτογράφιση. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Emileon για την βοήθεια στο στήσιμο της αίθουσας και για την εξυπηρέτηση σε κάθε απαίτηση των διοργανωτών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που ήρθαν για να παίξουν στο τουρνουά και ιδιαίτερα τους πιο μακρινούς.

Τζότζολης Χαράλαμπος
FIDE INSTRUCTOR


Κοινοποίηση Άρθρου:

0 σχόλια