3ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Σκακιστική Ακαδημία της Γυμναστική Εταιρείας  Αγρινίου σε συνεργασία με το ΕΜΙΛΕΟΝ SPORT CENTER διοργάνωσαν σήμερα Κυριακή 22  Νοεμβρίου το 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αγρινίου . Οι αγώνες  πραγματοποιήθηκαν στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του EMILEON sport center και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία έχοντας  άψογη διοργάνωση και μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Η συμμετοχή στους αγώνες ήταν ελεύθερη για όλους τους μαθητές.
Μαθητές από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αγρινίου κατέκλυσαν από το πρωί της Κυριακής το ΕMILEON. Εκατό περίπου μαθητές όλων των ηλικιών ,  από τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια έδειξαν όχι μόνο το υψηλό τους επίπεδο στο σκάκι, αλλά και την ευγενή αγωνιστική τους διάθεση.
Η  εμπειρία των ανθρώπων της διοργανωτικής επιτροπής συνέβαλε ώστε όλο το πρωτάθλημα να μετατραπεί σε γιορτή. Μια γιορτή για το σκάκι, μια γιορτή για τα παιδιά ,μια  γιορτή  του «Ε υ Αγωνίζεσθαι».   Όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε το μαθητικό πρωτάθλημα να γίνει μια όμορφη και θετική εμπειρία για τους νεαρούς μας σκακιστές
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το Σχολικό Πρωτάθλημα. Συγχαίρουμε τους νικητές κάθε κατηγορίας και τους ευχόμαστε καλή πρόoδο και πολλές ατομικές επιτυχίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:





ΝΗΠΙΟ
1ος ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2ος ΡΙΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3ος ΠΑΤΣΕΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


1ος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
2ος ΜΟΥΡΟΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
3ος ΠΑΠΑΝΔΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ




1η ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΣΤΕΛΛΑ
2η ΜΑΤΖΑΝΑ ΜΕΛΙΤΑ
3η ΖΑΦΕΙΡΗ ΕΥΔΟΚΙΑ

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


1ος ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2ος ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
3ος ΜΠΑΡΟΥΧΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ



1η ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΝΑΝΤΥ


Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


1ος ΜΟΥΡΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2ος ΜΠΑΘΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
3ος ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

1η ΠΑΠΑΝΔΡΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ


Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


1ος ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ος ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
3ος ΚΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ





1η ΠΑΠΑΝΔΡΩΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
2η ΤΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΙΑ
3η ΛΑΪΝΑ ΜΑΡΙΑ

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


1ος ΜΑΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2ος ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3ος ΚΑΛΔΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ




1η ΚΟΥΚΟΥΝΙΑ ΕΡΑΤΩ


ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


1ος ΚΟΚΩΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
2ος ΜΕΝΤΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
3ος ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ





1η ΤΣΙΝΤΖΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
2η ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΥ ΔΑΝΑΗ
3η ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ


ΓΥΜΝΑΣΙΟ


1ος ΣΟΛΩΜΟΣ ΧΑΡΗΣ
2ος ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
3ος ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ



1η ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ


ΛΥΚΕΙΑ


1ος ΤΑΡΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο κ. Καλατζή, τον πρόεδρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου κ. Θετάκη και την έφορο του σκακιστικού τμήματος της ΓΕΑ κα. Κούτσικου Βάσω που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Καθώς επίσης τον κ. Γεωργόπουλο ο οποίος φρόντισε για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της κλήρωσης και των διαιτητών. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν για την διεξαγωγή του τουρνουά: Κολοβό Γρηγόρη, Πεζούλα Κυριάκο, Γκούρλια Πανωγιώτη, Νείλα Ιωάννα, Μπώκου Σία, Ζαρκαδούλα Κωνσταντίνα, Φερεσιάδη Γιάννη, Φερεντίνη Κωσταντίνα, Καραγιώργου Ειρήνη, Κωστόπουλο Γιώργο, Παλαίνη Στάθη, Σολωμό Βασίλη, Κουτσούκη Κώστα, τον φωτογράφο μας Χαμαλέτσο Αντώνη και τον ιατρό του τουρνουά Ποσονίδη Κωνσταντίνο.




ΤΖΟΤΖΟΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

FIDE INSTRUCTOR

Κοινοποίηση Άρθρου:

0 σχόλια