ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Σε έναν υπέροχο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο πάρκο ειρήνης πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελική φάση του 29ου ατομικού πρωταθλήματος μαθητών-μαθητριών περιφέρειας δυτικής Ελλάδος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι διαγωνίστηκαν συνολικά 417 μαθητές από τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου. Περίπου 40 μαθητές από το Αγρίνιο όλοι προκριθέντες από το τέταρτο σχολικό πρωτάθλημα Αγρινίου έδωσαν δυναμικό παρών! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά καθώς γυρίσαμε με 6 συνολικά μετάλλια!!!

Πιο συγκεκριμένα:



Η Μερμίγκη Αγγελική χρυσή πρωταθλήτρια στο νηπιαγωγείο (24 συμμετοχές)





Ο Μασίκας Δημήτριος χάλκινος στην έκτη δημοτικού (48 συμμετοχές).





Η Κατσακιώρη Περσεφόνη χάλκινη στην δευτέρα γυμνασίου (28 συμμετοχές).



Ο Σολωμός Χάρης αργυρός στην τρίτη γυμνασίου (14 συμμετοχές).



Ο Μαργαρίτης Μάριος χάλκινος στην τρίτη γυμνασίου (14 συμμετοχές).



Και ο Ποσονίδης Θοδωρής χάλκινος σε όλο το λύκειο (24 συμμετοχές).


Αξίζει επίσης να αναφέρω όλα τα ονόματα των μικρών σκακιστών που σήμερα ταξίδεψαν από το Αγρίνιο και συμμετείχαν στην συγκεκριμένη σκακιστική γιορτή. Στην τάξη του νηπιαγωγείου έπαιξαν: ο Καγκάνης Θανάσης, ο Κολοβός Φίλιππος και η Αγγελική Μερμίγκη. Για την πρώτη δημοτικού έπαιξαν: ο Γκοργκόλης Κωνσταντίνος, ο Καμαργιάρης Θάνος, η Κάππα Μάρθα και ο Ρίζος Γεώργιος. Για την δευτέρα δημοτικού έπαιξαν: ο Γκιάφης-Μπαλαούρας Σωτήρης, η Καββαδία Στέλλα, ο Πετρούλας Γεώργιος, ο Μουρούκος Κωνσταντίνος, ο Παπαναστασίου Ευθύμης και ο Κωνσταντίνου Χριστόφορος. Για την τρίτη δημοτικού έπαιξαν: ο Καμμένος Νικήτας, ο Κλήτος Μάκης-Σπυρίδης, ο Μερμίγκης Γιάννης, ο Μπαρούχας Βαγγέλης, η Μπεληγιάννη Αδαμαντία και ο Πατσέας Χρήστος. Για την τετάρτη δημοτικού έπαιξαν: η Κόκοτου Μαρία, ο Μουρούκος Παναγιώτης και η Παπανδρώνη Δήμητρα. Για την πέμπτη δημοτικού έπαιξαν: ο Ζαμπάρας Παύλος, ο Κάππας Δημήτρης, ο Μητσόπουλος Γεώργιος και ο Τομαράς Αντώνης. Για την έκτη δημοτικού έπαιξαν: ο Καλδάνης Άγγελος, ο Μασίκας Δημήτρης, η Ντούπη Σοφία, η Τσαμπά Ναταλία και ο Πάνος Παπαδογιάννης. Για την πρώτη γυμνασίου έπαιξαν: η Τσίντζα Έβελυν, ο Κόκοτος Λουκάς και ο Φασούλας Θοδωρής. Για την δευτέρα γυμνασίου έπαιξε η Κατσακιώρη Περσεφόνη. Για την τρίτη γυμνασίου έπαιξαν: ο Σολωμός Χάρης και ο Μαργαρίτης Μάριος. Και στο λύκειο έπαιξε ο Ποσονίδης Θοδωρής με τον Ταρούσια Δημήτρη. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που περίμεναν με υπομονή τους μικρούς σκακιστές καθώς οι αγώνες ξεκίνησαν στης 11 το πρωί και τελείωσαν λίγο μετά της 4 το απόγευμα.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα.
Ακολουθούν φωτογραφίες:

























































  

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΖΟΤΖΟΛΗΣ
FIDE INSTRUCTOR

Κοινοποίηση Άρθρου:

0 σχόλια