Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

ΓΕΑ - ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
5 - 4

Σήμερα η ομάδα έφερε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, μία μεγάλη νίκη. Νίκη με αντίπαλο τον πιο ιστορικό σκακιστικό σύλλογο της Πάτρας, τον Σκακιστικό Όμιλο Πατρών. Η ομάδα της Πάτρας ήρθε με δύο σκακιέρες λιγότερες και βάση κανονισμών τιμωρήθηκε με -1 έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 5-4. Αξίζει να σημειωθεί ότι την νίκη την έφεραν τα παιδιά καθώς νίκες σημείωσαν οι Σολωμός Χάρης, Ποσονίδης Θοδωρής, Κατσακιώρη Περσεφώνη και Τσίντζα Έβελυν (οι δύο τελευταίες χωρίς αγώνα) και από τις αντρικές σκακιέρες ο Τζότζολης Χαράλαμπος νίκησε τον Σπυρόπουλο Γεώργιο (ένα από τα μεγαλύτερα σκακιστικά ταλέντα της Πάτρας). Μπράβο στην ομάδα!! 

Για την ομάδα αγωνίστηκαν:
Στην πρώτη σκακιέρα ο Τζότζολης Χαράλαμπος.Στην δεύτερη σκακιέρα ο Μπουτόπουλος Βασίλης.Στην τρίτη σκακιέρα ο Κολοβός Γρηγόρης.Στην τέταρτη σκακιέρα ο Κουντούσιας Κώστας.Στην πέμπτη σκακιέρα η Μπεληγιάννη Αδαμαντία.Στην έκτη σκακιέρα η Κατσακιώρη Περσεφώνη.
Στην έβδομη σκακιέρα η Τσίντζα Έβελυν.
Στην όγδοη σκακιέρα ο Ποσονίδης Θοδωρής.
Στην ένατη σκακιέρα ο Σολωμός Χάρης.
Και στην δέκατη σκακιέρα ο Μερμίγκης Γιάννης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ευστάθιο Παλαίνη για την πολύωρη διαιτησία και στον Τασιολάμπρο Κώστα για την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση του αγώνα.

ΤΖΟΤΖΟΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
FIDE INSTRUCTOR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου