ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΕΑ - ΑΣΟ ΑΙΓΙΟΥ
0,5 - 3,5

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΙΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΖΟΤΖΟΛΗ




Σήμερα η ομάδα αντιμετώπισε επαγγελματίες σκακιστές. Το Αίγιο προσπαθεί χρησιμοποιώντας μεταγραφές να ανεβάσει την ομάδα ψηλά. Σήμερα σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά. Μοναδική ισοπαλία για την ομάδα στην τρίτη σκακιέρα ο Κολοβός Γρηγόρης.
Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα για την πορεία.




Στην πρώτη σκακιέρα αγωνίστηκε ο Τζότζολης Χαράλαμπος.




Στην δεύτερη σκακιέρα αγωνίστηκε ο Μπουτόπουλος Βασίλης.




Στην τρίτη σκακιέρα αγωνίστηκε ο Κολοβός Γρηγόρης (φωτ.αρχείου)




Και στην τέταρτη σκακιέρα αγωνίστηκε ο Σολωμός Χάρης.






Πριν από τον τελικό η ψυχή της διοργάνωσης του final four Κουλουμπής Γρηγόρης (πρόεδρος της σκακιστικής ακαδημίας του Αγίου Βασιλείου) με τίμησε με αναμνηστική πλακέτα! Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος που άτομα από τον σκακιστικό χώρο με τιμούν για την προσφορά μου στο αγαπημένο μας πνευματικό άθλημα. Ευχαριστώ πολύ.




ΤΖΟΤΖΟΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
FIDE INSTRUCTOR






Κοινοποίηση Άρθρου:

1 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ.Ε.Α.ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΕΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΙΓΙΟ, Ο ΠΥΡΓΟΣ, Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ,ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή